تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
کارتن

کارتن

جعبه

درمان قطعی پسوریازیس با طب سنتی

پسوریازیس چیست؟

بیماری صدف یا به قول امروزی ها، پسوریازیس، بیماری ناشناخته ای نیست و قدمش از سال های دور به جسم انسان ها باز شده است. امّا شیوع بسیار زیاد و انفجاری آن، پیشکش زندگی به سبک غربی و درمان هایی به شیوه طبّ به اصطلاح مدرن است؛ شیوعی که صدالبته و به مانند بسیاری از بیماری های دیگر، گسترشی روزافزون دارد.

 

پسوريازيس از دیدگاه طب جدید

پسوریازیس يك بيماری شايع پوستی مرتبط با سيستم ايمني بدن است كه با پلاكهايی همراه با پوسته های نقره ای رنگ مشخص می شود. در این بیماری، سرعت تکثیر و رشد سلولهای پوستی به صورت نامتناسبی بالا می رود و در نتيجه، چندين لايه سلول مرده در سطح پوست تجمع پيدا می‌كنند كه همان پوسته‌های پسوريازيس را تشكيل می دهند. این بیماری اشكال گوناگون و با شدت های متفاوت دارد اما شايع‌ترين شكل آن یعنی پسوريازيس معمولی به صورت پلاكهای قرمز رنگ با پوسته‌ريزی قابل توجه، اغلب در سر، آرنج‌ها، ساعدها، زانوها و ساير نواحی تحت فشار ديده می شود. گاهی اوقات پلاك های فوق‌الذكر بخش قابل توجهی از سطح پوست را درگير می‌كنند.

[caption id="attachment_296" align="alignnone" width="292"] پسوریازیس از نظر طب جدید[/caption]

 

پسوريازيس در ايران نیز جزو بيماری‌های شايع پوستی می باشد.

 

عوامل متعددی به عنوان عامل مسبّب یا مشدّد این بیماری مطرح شده است؛ از جمله:

 

وراثت؛ برخی عفونت ها ازجمله گلودردهای چرکی؛ موقعیت جغرافیایی و آب و هوا(ضایعات پسوریازیس در هوای سرد، تشدید و در هوای معتدل یا گرم و مرطوب، بهبود می یابد.)؛ استرس های روحی؛ صدمات فیزیکی؛ عوامل هورمونی و متابولیک(بلوغ و یائسگی باعث تشدید ضایعات هستند و حاملگی، باعث تخفیف آنها.)؛ برخی داروها(ترکیبات لیتیوم، داروهای بتا بلوکر- مانند پروپرانولول-، ترکیبات ید، کلروکین و ... )؛ خوراکی هایی مانند قهوه؛ سن(حداکثر شیوع در 10 تا 30 سالگی) و ....

 

آیا این بیماری مسری است؟

یکی از بدترین موارد مربوط به پسوریازیس این است که دیگران گمان می کنند این بیماری مسری است و در نتیجه از بیمار دوری می کنند، درحالی که چنین نیست. این اجتناب افراد از ارتباط با بیمار بسیار ناراحت کننده است چرا که او تصور نامناسبی از خود پیدا می کند. این مساله ممکن است باعث عصبانیت، خجالت زدگی و یا ناامیدی و استرس و اضطراب در بیمار شود که این حالات، خود می توانند زمینه ساز تشدید این بیماری شوند.

 

در حال حاضر اين بيماری در طب رایج درمان قطعی ندارد و تنها با داروها و روشهای مختلف، قابل کنترل است. این درمان های تسکینی اغلب با موارد متعدّد عود بیماری همراهند.

 

كورتيكواستروئيد(کورتون)های موضعی معمولاً شايع ترين داروهایی هستند كه برای کنترل پسوريازيس استفاده می شوند. این داروها، التهاب و تحريك پذيری پوست را کاهش می دهند. خيلی از اوقات، پزشك، تركيبی از يك داروی از بين برنده لايه شاخی (كراتوليتيك) و استروئيد موضعی را برای بیمار تجويز مي‌كند.

 

نكته مهم در مصرف كورتيكواستروئيدهای موضعی آن است كه غالباً پس از مدتی، ديگر آن پاسخ مطلوب ابتدايی حاصل نمی شود، ضمن آنكه خطر نازك شدن پوست در اثر مصرف اين داروها نيز وجود دارد. همچنین با تداوم مصرف این داروها و به دلیل جذب آنها از راه پوست، ممکن است عوارض عمومی مصرف کورتون ها هم آشکار شوند؛ این امر به ویژه در مورد مصرف کورتون های قوی(مثل کلوبتازول) صادق است.

[caption id="attachment_298" align="alignnone" width="300"] درمان پسوریازیس با کورتون[/caption]

علاوه بر درمانهای موضعی، در موارد شديد پسوريازيس، داروهای متعددی وجود دارند كه به صورت تزريقی يا خوراكی برای اين بيماری به كار مي‌روند و البته همه آنها نیز عوارض خاص خودشان را دارند. سازوکار عمل این داروها عمدتا تضعیف سیستم ایمنی است تا علایم بیماری که با فعالیت بیشتر سیستم ایمنی تشدید می شوند، سرکوب گردند. گاهی نیز از طیف های خاص اشعه ماوراء بنفش برای کنترل علایم بیماری استفاده می شود که البته این روش  هم عاری از عارضه نیست.

 

 

پسوریازیس از دیدگاه طب سنتی

 

از نظر اطبای طب سنتی، پسوریازیس معنای دیگری دارد. در کتب طب سنتی علایم مشابه این بیماری تحت نام های داء الصّدف(بیماری صدف) یا قوبا شرح داده شده است. این طب – به عنوان یک طب کل نگر - از منظر اخلاطی به این بیماری می نگرد. از دیدگاه این طب، عوامل مختلفی از جمله تغذیه نادرست و روش های ناصحیح زندگی، باعث می شود که اخلاط نامناسب و مواد زاید در بدن تجمع پیدا کرده با رسوب در پوست، باعث بروز علایم این بیماری شوند. همانطور که گفته شد، پسوریازیس اشکال گوناگونی دارد و شدت آن در تمام افراد یکسان نیست. از دیدگاه طب سنتی، مقدار و کیفیت ماده تجمع پیدا کرده در بدن از لحاظ غلظت و لطافت، انواع بیماری و شدت علائم آن را تعیین می کند.

 

به نظر می رسد که پسوریازیس، عمدتا حاصل سوء مزاج سرد و خشک و غلبه سودا در پوست باشد و لذا هر چیزی که سودا را افزایش دهد؛ باعث تولید اخلاط غلیظ و رسوب آنها در پوست شود؛ کارکرد کبد را دچار اختلال کند؛ هضم غذا را مشکل کند؛ ایجاد یبوست کند و ...، می تواند زمینه ساز بروز یا تشدید پسوریازیس شود و لذا در درمان، باید مدّنظر قرار گیرد.

 

طب سنّتی، برخلاف طب جدید، برای درمان این بیماری نه تنها سیستم ایمنی بدن را سرکوب نمی کند بلکه حتی به تقویت آن هم می پردازد و در واقع به یاری طبیعت می شتابد تا بدن با دفع اخلاط نامناسب بر بیماری فائق آید. طب سنتی درمان را بر پایه اصلاح مزاج و پاکسازی بدن از اخلاط نامناسب و مواد زاید بنا می نهد و در ادامه با رعایت دستورات مربوط به روش صحیح زندگی ، بیماری از بین می رود.

 

این درحالی است که داروها و روشهای درمانی طب رایج، تنها به تخفیف موقتی علایم کمک کرده؛ درمان هایی تسکینی به حساب می آیند و چون بیماری اصلی ریشه کن نمی شود، احتمال عود علایم - به دنبال قطع داروها یا حتّی به هنگام مصرف آنها- بسیار بالاست. در طب جدید معمولا رژیم غذایی خاصی برای درمان این بیماری توصیه نمی شود اما یکی از مهم ترین پایه های درمان همه بیماری ها -و از جمله پسوریازیس- در طب سنتی ، رعایت رژیم غذایی و آداب صحیح غذاخوردن است.

نکته بسیار جالب این است که در یافته های طب جدید هم می توان دلایلی برای صحّت نظر طب سنتی در مورد این بیماری یافت. مثلا دیده شده است که دیالیز به ویژه دیالیز صفاقی باعث بهبود علائم بیماری می شود و این موید نظر طب سنتی مبنی بر وجود اخلاط فاسد در خون، به عنوان دلیل اصلی بروز بیماری است.

 

درمان پسوریازیس

 

1- تدابیر تغذیه ای

 

همانگونه که ذکر شد، اولین قدم در درمان این بیماری، اصلاح رژیم غذایی است.

 

تغییر سبک زندگی به شیوه زندگی شهری و زندگی ماشینی و شرایط و مشغله های مربوط به آن، باعث شده که آداب صحیح تغذیه به تدریج از یاد برود و عادات نادرست غذایی جایگزین آن شود. به همین دلیل شیوع بیماری های صعب العلاج از جمله پسوریازیس، رو به افزایش است. از این رو اصلاح رژیم غذایی و پرهیز از مواد غذایی حاوی ترکیبات سمی و خطرناک در کمک به بهبود بیماری نقش به سزایی دارند. عدم رعایت دستورات و پرهیزات غذایی موجب می شود که اخلاط نامناسب مولد بیماری هرچه بیشتر در بدن تجمع یابند و حتی اگر بیمار، داروهای تجویز شده را درست و به موقع مصرف نماید، باز هم پاسخ درمانی قابل قبولی را نمی توان انتظار داشت؛ چرا که مواد زایدی که با کمک دارو از بدن خارج می شوند، با مصرف مواد غذایی نامناسب مجددا وارد بدن می شوند.

 

الف- رعایت آداب تغذیه صحیح

 

این کار باعث هضم مناسب غذا، کارکرد صحیح دستگاه گوارش و کبد و تولید اخلاط صالح می شود. آداب تغذیه صحیح بسیار زیادند امّا حدّاقل هایی که می توانند مورد توجّه قرار گیرند عبارتند از:

 

غذا را زیاد بجوید. قبل و بعد از غذا کمی نمک میل کنید. از نیم ساعت به غذا تا دو سه ساعت بعد از آن، مایعات و میوه نخورید. در صورت امکان، کم کم وعده ناهار را کم یا حذف کنید. فاصله بین غذا و خواب حداقل دو ساعت باشد. بسم الله اول و شکر آخر غذا را با توجه بگویید. پرخوری نکنید.

 

ب- پرهیزها

 

در مجموع به نظر می رسد که حرکت نسبی از سمت غذاهای پخته به سوی غذاهای خام یا کمتر پخته و از سوی غذاهای حیوانی به سمت غذاهای گیاهی، در درمان این بیماری نقش مهمّی داشته باشد.

بیمار دچار پسوریازیس باید از مصرف مواد غذایی زیر پرهیز کند:

 

- عدس، بادنجان، چای، ماست؛

- گوشت گاو و گوساله و ماهی، گوشتهای یخی و مانده، گوشتهای نمک سود شده و کنسروی، گوشت بز، گوشت شتر، مرغ و تخم مرغ ماشینی؛

- قهوه، نسکافه، کاکائو، انواع آب میوه های صنعتی و نوشابه های گازدار؛

- یخ، آبی که برای سرد کردن در آن یخ انداخته باشند؛

- غذاهای آماده و مواد غذایی کارخانه ای، انواع مواد غذایی فرآوری شده، غذاهای مانده و فریزری، انواع ساندویچ، سوسیس کالباس و همبرگر، پیتزا و انواع فست فودها و سس ها، الویه، ماکارونی، قارچ، غذاهای تند و شور،

- تنقلات مصنوعی (انواع چیپس، پفک، کیک و کلوچه، شکلات و آب نبات های مصنوعی و ...)، انواع تخمه و آجیل های بوداده؛

- غذاهای چرب و سرخ کردنی ها، روغن های نباتی جامد و مایع صنعتی؛

- شیرینی های کارخانه ای و شیرینی های قنّادی.

 

شرح و توضیح برخی از این پرهیزها:

 

عدس: چنان که گذشت، در بیماری پسوریازیس، اخلاط غلیظ و مواد زاید در بدن تجمع یافته اند. عدس هم ازجمله خوراکی های است که در بدن تولید خون غلیظ سوداوی می کند.

 

بادنجان: بادنجان افزاینده خلط سوداست. در منابع طب سنتی مصرف زیاد و طولانی مدت آن را ایجاد کننده قوبا – بیماری با علایم شبیه به پسوریازیس- می دانند.

 

گوشت گاو و گوساله: گوشت گاو و گوساله طبیعت سردتری نسبت به گوشت گوسفند و بره داشته، مصرف آنها تولید خلط سودا می کند. البته ضرر مصرف گوشت گوساله، کمتر از گاو است.

گوشت ماهی: گوشت ماهی، طبیعتی سرد و مرطوب دارد. در افرادی که مزاج پایه صفرا دارند و به دلیل حرارت زیاد، دچار افزایش سودا شده اند، مصرف ماهی تازه-آن هم به صورت کباب کرده نه سرخ شده- می تواند مفید باشد. امّا کسانی که طبیعت سردی دارند باید از مصرف آن خودداری کنند. افراد سردمزاج،در صورتی که مجبور به مصرف گوشت ماهی شدند، باید در تهیه آن از ادویه گرم مثل زیره، رازیانه، زنجبیل و سبزیجاتی مثل جعفری و شوید استفاده نمایند.

البته مصرف ماهی سرخ کرده، ماهی که در تخم مرغ خوابانده شده باشد، ماهی دودی، انواع ماهی کنسرو شده، ماهی یخ زده و مانده برای همه افراد مبتلا ممنوع است.

گوشت بز: مصرف این گوشت برای کسانی که غلبه خلط سودا در بدن دارند – که بیماران دچار پسوریازیس از آن جمله اند- مناسب نیست، بخصوص اگر به همراه کشک یا ترشی ها استفاده شود. این بیماران اگر زمانی مجبور به مصرف گوشت بز شدند، باید آن را با پیاز، روغن زیتون، نخود، بادام، شلغم و هویج ایرانی بپزند و در واقع به این ترتیب از آن اسفیدباجی تهیه کرده و مصرف نمایند. البته مصرف گوشت بز در افراد گرم مزاج ضرر کمتری دارد. در صورت تمایل، بهتر است از گوشت بزغاله استفاده شود.

 

گوشت شتر: گوشت شتر، طبیعتی گرم دارد و در صورت مصرف زیاد، در بدن انسان اخلاط غلیظ و خون سوداوی تولید می نماید بنابراین مصرف آن برای بیماران دچار پسوریازیس مناسب نیست. مصرف گاهگاهی آن برای افراد سردمزاج بلامانع است.

 

مرغ های ماشینی و پرورشی: این حیوان های زبان بسته در فضای سربسته زندگی کرده؛ به علت محرومیت از نور آفتاب، کمی تحرّک، تغذیه نامناسب، استفاده از آنتی بیوتیک ها و داروهای مختلف در پرورش آنها و ... ، موادی در بدنشان تجمع می یابد که با خوردن گوشت آنها حالاتی مثل افسردگی و اضطراب در افراد پدید می آید.

 

گوشت های مناسب:

 

بهترین گوشت برای مصرف این بیماران، گوشت گوسفند(به ویژه بره جوان)، پرندگان کوچک(بلدرچین، کبک و ...) و گوشت مرغ محلّی(به خصوص جوجه) است.

 

گوشت گوسفند: از بین گوشت های قرمز ، بهترین گوشت برای بیماران دچار پسوریازیس گوشت گوسفند است؛ بخصوص اگر گوشت بره 6 ماهه تا یکساله باشد.

 

گوشت مرغ: مصرف گوشت مرغ محلی به خصوص گوشت جوجه مرغ برای بیماران دچار پسوریازیس مفید است. گوشت جوجه مرغ که با آب، نخود، شوید و نمک بپزند، به آسانی هضم شده و در افراد سردمزاج مناسب بوده و طبع را نیز لینت می بخشد. جوجه کباب نیز غذایی سهل الهضم بوده که غذاییت زیادی دارد و فضولات چندانی در بدن تولید نمی نماید. البته باید توجه داشت که باید برای تغذیه مرغ، از دانه استفاده شده یا در مزارع و باغ ها چریده باشد و از مرغ هایی نباشد که در لجن ها و مناطق آلوده به دنبال غذا می گردند.

 

گوشت خروس: آبگوشت خروس پیر، ملین طبع و خارج کننده سودا از بدن می باشد. از این رو تهیه و مصرف آن به این شکل به بیماران دچار پسوریازیس توصیه می شود: گوشت خروس را با آب زیاد بپزند تا خوب نرم شود . سپس کمی بسفایج داخل کرده و بجوشانند تا کمی غلیظ شده و به قوام آید و آب آن را نیم گرم مصرف کنند.

 

گوشت پرندگان دیگر: گوشت پرندگانی از قبیل بلدرچین، دراج و کبک نیز هضم خوبی داشته؛ به خصوص برای بیمارانی که معده ضعیفی دارند، مناسب است.

تنقلات مصنوعی: این نوع خوراکی ها که انواع چیپس، پفک، کیک و کلوچه، شکلات و آب نبات های مصنوعی را شامل می شوند، به دلیل داشتن مواد نگهدارنده، بیکینگ پودر، رنگ های مصنوعی، جوش شیرین و ... باعث کم اشتهایی ، ناراحتی های عصبی، مشکلات پوستی، اختلال کارکرد کبد و ... می شوند که همه این مسایل به دلیل تولید اخلاط نامناسب در بدن می باشد.

به خاطر وجود نیتراتها، نمک و چربی زیاد و وجود چاشنی های متعدد و ادویه جات تند، بر روی کبد و سیستم ایمنی اثر تخریبی داشته؛ مصرف آنها توصیه نمی شود.

 

شیرینی های مصنوعی و نوشابه های صنعتی نیز علاوه بر موارد فوق دارای قند مصنوعی به میزان زیاد هستند که باعث برهم زدن تعادل املاح و مواد معدنی بدن، کاهش توانایی عملکرد آنزیم ها و سرکوب سیستم ایمنی بدن می شوند.

پنیر پیتزا و پنیرهای مشابه آن که حالت کشدار پیدا می کنند، سودازا می باشند.

 

غذاهای فریز شده آرام آرام ماهیت غذایی خود را از دست داده؛ خواص آنها کمتر شده، حتی طعم آنها نیز تغییر می کند. انجماد، دشمن اصلی ویتامین ها و یاریگر مهم انواع سرطان هاست. غذاهای منجمد، سودازا بوده، برای بیماری های مختلف از جمله پسوریازیس مضرند.

ماکارونی با آرد کاملا سفید و بدون سبوس تولید می شود ولذا ارزش غذایی چندانی ندارد. به دلیل حالت خمیری ماکارونی و زیاد جویده نشدن آن، موسین و پتیالین بزاق کمتر تولید شده هضم آن دچار اختلال می شود. همچنین به دلیل فقدان فیبر، یبوست زاست. یبوست و هضم نادرست از جمله اموری هستند که باعث تولید اخلاط غلیظ و فاسد و ایجاد و تشدید بیماری های مختلف از جمله پسوریازیس می شوند.

 

ادویه اگر به میزان کم استفاده شوند، باعث ایجاد مشکل نمی شوند اما اگر به طور مرتب و زیاد استفاده شوند، می توانند باعث ایجاد ناراحتی های پوستی و التهاب کبد شوند.

 

استفاده مداوم از چاشنی های شور، مضر و سودازاست و سلامتی را به خطر می اندازد.

 

با سرخ کردن غذا دمایی بالاتر از 150درجه سانتی گراد به وجود می آید که بخش عمده ای از املاح معدنی، ویتامین ها و آنزیم های مهم و مفید غذایی را از بین می برد. غذاها در اثر سرخ کردن دیرهضم شده، سیستم گوارش بدن را مختل و آن را خسته و فرسوده می کنند و همانگونه که گفته شد، هضم نادرست غذا باعث تشدید علایم پسوریازیس می شود. مصرف زیاد روغن به خصوص انواع صنعتی آن و غذاهای بسیار چرب، با تولید اخلاط غلیط و ایجاد اختلال کارکرد جدّی در کبد، خطر ابتلا به انواع بیماری ها را افزایش می دهند.

 

یخ، آب یخ و خوراکی های تگری!: در هنگام تشنگی و به خصوص در هوای گرم ، بسیاری از افراد به نوشیدن آب یا نوشیدنی های حاوی یخ پناه می برند. نوشیدن آب یخ، تغییر ناگهانی در دمای بدن و معده ایجاد کرده؛ باعث غلیظ شدن شیره معده، از دست رفتن املاح موجود در خون و عدم تعادل سدیم و پتاسیم بدن می شود که نهایتا می تواند منجر به صدمه به سیستم عصبی، کبد و کلیه شود. طب سنتی یخ را سودازا دانسته و حتی اگر داخل آب هم ذوب شود، باعث بسیاری از بیماری های سوداوی می شود.

برای رفع تشنگی بهتر است از آبی که داخل یخچال خنک شده استفاده شود و قواعد نوشیدن آب نیز رعایت شود.

 

چای: این نوشیدنی، یکی از متهمان اصلی در ایجاد بسیاری از بیماری ها مانند زخم معده، سنگ کلیه، بیماری های پوستی، افتادگی دریچه میترال، پوکی استخوان و ... است.

 

پسوریازیس٬ پسوریازیس و طب سنتی٬ درمان قطعی پسوریازیس با طب سنتی٬ عوامل ایجاد پسوریازیس٬ ممنوعیات پسوریازیس

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در يکشنبه 11 آذر 1397ساعت 23:24 توسط وی پک | تعداد بازديد : 38 | |

درمان گیاهی خار پاشنه

خار پاشنه چیست وچگونه درمان میشود ؟

به ایجاد یک زایده استخوانی در پاشنه پا که باعث درد پاشنه و مشکل در راه رفتن می شود خار پاشنه می گویند. به منظور مطالعه روشهای درمان گیاهی خار پاشنه و درمان خار پاشنه با طب سنتی با ما همراه باشید.

علت به وجود امدن خار پاشنه

بر اثر فشار بیش از حد به فاشیای پلانتار، محل اتصال آن به استخوان پاشنه، دچار کشیدگی و پارگی های میکروسکوپی می شود. پاسخ بدن به این اتفاق، التهاب و درد است. دردی که در محل اتصال این لیگامان به پاشنه احساس می شود.

فاشیای پلانتار رباط نازکی است که پاشنه را به پای شما متصل می کند. این رباط از قوس پای شما پشتیبانی می کند و در راه رفتن به شما کمک زیادی می کند.

[caption id="attachment_288" align="alignnone" width="300"]علت خار پاشنه فاشیای پلانتار[/caption]

عوامل افزایش دهنده احتمال ابتلا به خار پاشنه

– سفت بودن عضلات پشت ساق پا یا سفت بودن تاندون آشیل که موجب می شود فرد نتواند به راحتی پشت پایش را بالا ببرد.

– چرخش کف پا به خارج یا پرونیشن و در نتیجه افزایش فشار به فاشیا

چاقی

– قوس کف پای زیاد یا کم (صافی کف پا)

– ضربات مکرر به کف پا مانند فعالیت های ورزشی که در آن پاشنه پا به طور مکرر به زمین کوبیده می شود.

– فعالیت بدنی جدید یا افزایش شدت فعالیت بدنی

– راه رفتن روی زمین سخت یا ناهموار

– کفش نامناسب

– افزایش سن و تغییر یافتن جنس بافت فاشیای پلانتار

[caption id="attachment_289" align="alignnone" width="300"]کف پای صاف و نرمال عوامل ایجاد خار پاشنه[/caption]

علائم خار پاشنه پا

درد و سفتی در پایین پاشنه از علائم خار پاشنه پا است. این درد در طول زمان به تدریج توسعه می یابد.

احساس سوزش یا درد در پایین پا که به بیرون از پاشنه پا گسترش می یابد نیز از علائم خار پاشنه پا محسوب می شود.

درد معمولا در صبح زمانی که شما اولین گام خود را از تخت بر می دارید بدتر می شود از دیگر علائم خار پاشنه پا است.

اگر نشسته اید و یا دراز کشیده اید برای شروع راه رفتن درد را احساس می کنید. ممکن است بعد از چند قدم اول این درد و سفتی کمتر شود. اما ممکن است در طول روز و انجام فعالیت های روزانه آسیب پای شما بیشتر شود.

بالا رفتن از پله می تواند به علت خشکی پاشنه پا بسیار دشوار باشد.

پس از فعالیت طولانی مدت، درد می تواند به دلیل افزایش التهاب زیاد شود. درد معمولا در طول فعالیت احساس نمی شود، بلکه فقط پس از قطع حرکت و در شروع حرکت احساس می شود.

اگر شب ها با پا درد مواجه هستید ممکن است مشکل شما چیزی به جز خار پاشنه باشد. درد های شبانه پا ممکن است به علت آرتریت و یا مشکلات اعصاب پا مانند سندروم تونل تارسال باشند.

[caption id="attachment_290" align="alignnone" width="300"]علامت خار پاشنه علائم خار پاشنه پا[/caption]

پیشگیری‌ از خار پاشنه

از انجام‌ فعالیت هایی‌ که‌ در زمان ابتلا به خار پاشنه باعث‌ وارد آمدن‌ فشار مداوم‌ به‌ پا می‌ شوند، خودداری‌ کنید.

کفشی‌ بپوشید که‌ در قسمت‌ پاشنه‌، یک‌ بالشتک‌ پلاستیکی‌ یا نمدی‌ داشته‌ باشد.

همچنین می توانید از کفی های طبی مناسب در کف کفش خود استفاده نمایید.

هر چقدر که‌ می‌ توانید روی‌ پاشنه‌ پا فشار نیاورید، خصوصاً در اوایل‌ درمان بیماری.

درمان خار پاشنه با طب سنتی

خار پاشنه یک دردسر است. طبق یک قانون، تقریبا هر دردی که در شب و با استراحت بیشتر می‌شود و با فعالیت، گرم‌کردن و مانند آن کمتر می‌شود، دردی است که سرد و راه درمان آن هم استفاده از گرما است. درمان خار پاشنه در طب سنتی هم براساس همین اصل استوار است.

 

درمان خار پاشنه پا به شیوه طب سنّتی ماساژ

یکی از بهترین راه‌ها برای درمان خار پاشنه پا و درمان درد کف پا، ماساژاطراف تاندون آشیل با یک روغن گرم (زیتون، سیاهدانه، کنجد، هسته قیسی، نارگیل، شترمرغ، کوهان شتر، و...) است.
برای درمان خارپاشنه بهتر است شب‌ها قبل از خواب انجام شود و ماساژ تا جذب کامل روغن به پوست ادامه پیدا کند. اضافه کردن کمی فلفل، دارچین یا زنجبیل به روغن و کشیدن یک پلاستیک فریزر روی محل ماساژ، اثر درمانی را بسیار بیشتر می‌کند معمولا کاهش درد از همان روز اول ملموس است و کم‌کم کامل می‌شود. اغلب، تداوم روغن مالی، به تنهایی بیماری را درمان می‌کند.

 

[caption id="attachment_291" align="alignnone" width="300"]ماساژ طب سنتی برای خار پاشنه درمان خار پاشنه با ماساژ[/caption]

گرم نگه‌داشتن موضعی

پیشنهاد ما آن است که به جای استفاده از پدهای معمول، تکه‌های پشم در کفش خود و زیر پاشنه پا قرار دهید و اثرات درمانی فوق‌العاده آن را مشاهده کنید. پوشیدن جوراب پشمی. استفاده از کرسی در فصل سرما و ایستادن روی آجر داغ هم راه‌های مناسب دیگری هستند.

 

حجامت یا زالواندازی

انجام این دو کار با کاهش سریع التهاب در پاشنه، اثر بسیار عالی در از بین رفتن بیماری دارد اکثر مواقع یک بار زالو‌اندازی یا حجامت کافی است؛ اما در صورت ضرورت تکرار می‌شود. محل انجام حجامت یا زالو‌اندازی می‌تواند دو طرف تاندون آشیل
(به ویژه سمت داخل پا) باشد.

[caption id="attachment_292" align="alignnone" width="300"]زالو و حجامت برای خار پاشنه رالو درمانی خار پاشنه[/caption]

پرهیز از مصرف غذاهای سرد

همان‌طور که گفتیم خار پاشنه پا بیماری سردی است؛ بنابراین بیمار در حد امکان از غذاهای گرم استفاده کند؛ خار پاشنه سریع‌تر بهبود پیدا خواهد یافت. برای مثال: تداوم در مصرف سیر، درد خار پاشنه را بهبود خواهد داد. بنابر همین استدلال، مصرف غذاهای سردی - از جمله بیشتر لبنیات - برای بیمار مضر خواهد بود.

استفاده از کلسیم‌های طبیعی

با آنکه گفتیم که خار پاشنه حاصل رسوب غیر‌طبیعی کلسیم در استخوان پاشنه است انتظار می‌رود که مصرف غذاهای حاوی کلسیم بیماری را تشدید ‌کند؛ اما به نحو جالبی، مصرف خوراکی کلسیم‌های طبیعی شدت بیماری را کم و آن را به تدریج درمان می‌کند.

 

پیشگیری از حجامت٬ خار پاشنه٬ درمان خار پاشنه٬ درمان خار پاشنه با حجامت٬ درمان خار پاشنه با زالو درمانی٬ درمان خار پاشنه با طب سنتی٬ درمان خار پاشنه با ماساژ٬ درمان گیاهی خار پاشنه٬ علائم خار پاشنه٬ علت به وجود آمدن خار پاشنه

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در يکشنبه 11 آذر 1397ساعت 16:23 توسط وی پک | تعداد بازديد : 65 | |

راهکارهای درمان کم خونی توسط طب سنتی

کم خونی را با راهکارهای طب سنتی درمان کنید

کم خونی یکی از مشکلات شایع در میان مردم می باشد. کم خونی زمانی بروز می کند که میزان هموگلوبین خون در پایین ترین حد استاندارد خود قرار گرفته باشد. در این مقاله علائم کم خونی و راهکارهای طب سنتی برای درمان آن را آماده کرده ایم. توصیه می کنیم که این مقاله را از دست ندهید و حتما آن را مطالعه کنید. با ما همراه شوید.

کم خونی چیست و چه افرادی بیشتر در معرض این مشکل قرار دارند؟

آنمی یا کم خونی زمانی بروز می کند که میزان هموگلوبین در خون پایین تر از حد استاندارد باشد. هموگلوبین ترکیبی پروتئینی است که وظیفه حمل اکسیژن به بافت های بدن را به عهده دارد. بنابر گزارش سازمان بهداشت جهانی حدود ۲۵ درصد از مردم جهان از کم خونی رنج می برند که نیمی از این میزان به کمبود آهن در افراد مربوط می شود. معمولا خانم ها به دلیل خونریزی ماهانه، کودکان در سنین رشد و خانم های باردار بیشتر در معرض کم خونی قرار دارند.

علائم کم‌خونی چیست؟

* خستگی زیاد
* کاهش تمرکز
* نفس‌نفس زدن
* رنگ و روی پریده
* موها و ناخن‌های ضعیف و شکننده
* ضعف بدنی در برابر بیماری‌ها

[caption id="attachment_277" align="alignnone" width="270"] علائم کم خونی[/caption]

 

کم‌خونی از چه چیزی ناشی می‌شود؟

معمولاً کمبود آهن بیشتر به دلیل عدم دریافت آن از طریق مصرف مواد غذایی مناسب ناشی می‌شود. لازم است که نیازهای روزانه‌تان به این ماده‌ی معدنی را از طریق مصرف مواد غذایی سرشار از آن که به خوبی هم جذب بدن می‌شوند تامین کنید. با این حال توجه داشته باشید که کم‌خونی می‌تواند جزئی یا خیلی جدی باشد که تشخیص آن با پزشک است. در این صورت نیز لازم است به همراه مواد غذایی از مکمل هم استفاده کنید. کم‌خونی درجه‌ی «نهاییِ» کمبود آهن است. در این صورت شما باید بدنتان را تقویت کنید و مصرف مواد غذایی سرشار از آهنتان را بالا ببرید.

کم‌خونی‌های جزیی خطر کمتری دارند اما تبدیل به یک امر رایج شده‌اند. در این صورت احساس خستگی به جانتان می‌افتد و نمی‌توانید به درستی روی کار و درستان تمرکز کنید. اگر در این مرحله به فکر جبران آهن خود نباشید امکان دارد وضعیت بدتر شود و دچار کم‌خونی شدید شوید.

درمان کم خونی با طب سنتی

افسنتین

افسنتین، گیاهی است شفابخش که هم به طور وحشی می روید و هم آن را کشت می کنند و براحتی می توانید آن را از عطاری ها تهیه کنید. ۵ تا ۶ گرم از برگ این گیاه را در یک لیتر آب جوش بریزید و چند دقیقه آن را بجوشانید و بعد بگذارید خنک شود.

آن را صاف کرده و با کمی عسل شیرین کرده و قبل از ناهار و شام یک فنجان از آن را میل کنید. این جوشانده برای درمان کم خونی و لاغری بسیار موثر است. انگور به علت داشتن آهن، منگنز و منیزیم برای درمان کم خونی بسیار موثر است؛ البته انگور شیرین با پوست نازک.

[caption id="attachment_278" align="alignnone" width="300"] افسنتین و درمان کم خونی[/caption]

گزنه

برای رسیدن به نتیجه‌ی سریع و دلخواه، کم‌خونی‌تان را با گزنه درمان کنید. که هم طبیعی است و هم خیلی زود نتیجه را می‌بینید. می‌توانید به مدت چند هفته روزانه برگ تازه‌ی گزنه مصرف کنید. به این ترتیب که دمنوش گزنه درست کنید. برگ‌های تازه یا خشک گزنه را در آب جوش بریزید و بگذارید به مدت 10 تا 15 دقیقه دم بکشد. می‌توانید از پودر گزنه هم استفاده کنید. توجه داشته باشید که کپسول‌های گزنه نیز برای کم‌خونی ناشی از کمبود آهن بسیار مفید است

[caption id="attachment_284" align="alignnone" width="225"] درمان کم خونی با گزنه[/caption]

چغندر قرمز

در چغندر سرشار آهن همراه با فیبر، کلسیم، پتاسیم، سولفور و ویتامین است. چغندر قرمز علاوه بر مغذی بودن، به تمیز شدن بدن نیز کمک می‌کند و اکسیژن بیشتری برای بدن فراهم می‏کند. به این منظور یک چغندر متوسط، سه عدد هویج، و نصف یک سیب زمینی شیرین را در آبمیوه‌گیری بریزید. و این آبمیوه را روزی یکبار بنوشید. همچنین می‌توانید چغندر قرمز را بصورت پخته یا در سالاد استفاده کنید. بهتر است چغندر را با پوست میل کنید تا مواد غذایی بیشتری به بدنتان برسد.

کنجد

کنجد سرشار از آهن است و به همین دلیل درمان بسیار خوبی برای کم‌خونی است. یک چهارم فنجان کنجد تقریبا ۳۰ درصد نیاز روزانه به آهن را برطرف می‌کند.

دو قاشق کنجد سیاه را به مدت دو تا سه ساعت در آب بخیسانید. سپس آن را آسیاب کنید و با یک قاشق عسل مخلوط کنید. از این مخلوط روزی دوبار میل کنید. یا یک قاشق کنجد سیاه را به مدت دوساعت در آب گرم بخیسانید، سپس آن را آسیاب کرده و با شیر مخلوط کنید، مقداری عسل به آن بیافزایید و میل کنید.

تره

۲۰ گرم از آب تره را با عسل مخلوط کرده و روزانه ۲ تا ۳ فنجان از آن را میل کنید که درمان کامل و خوبی برای کم خونی است.

مویز

سرشار از آهن و ویتامین C و برای درمان کم خونی بسیار مفید است، ویتامین C توانایی بدن برای جذب آهن را افزایش می‌دهد و در نتیجه سلول‌های قرمز و هموگلوبین افزایش می‌یابند. به این منظور ۱۰ تا ۱۲ عدد مویز را به مدت یک شب در آب بخیسانید. روز بعد پیش از صبحانه مویزها را میل کنید. این درمان را به مدت چندهفته ادامه دهید

جو پوست کنده

۲۰ گرم جو پوست کنده را در یک لیتر آب سرد بریزید و بجوشانید و آب اول آن را دور ریخته و دوباره یک لیتر آب روی آن بریزید و یک ربع بجوشانید و صاف کنید و پس از هر وعده غذا یک فنجان از آن را بنوشید.

[caption id="attachment_280" align="alignnone" width="300"] درمان کم خونی با جو پوست کنده[/caption]

شنبلیله

سرشار از آهن است که به حفظ آهن در بدن کمک می‌کند. برگ‌ و تخم شنبلیله برای درمان کم‌خونی مفید است. به این منظور یک فنجان برنج را با دو قاشق چایخوری تخم شنبلیه بپزید. مقداری نمک به آن بیافزایید و یک بار در روز و حداقل به مدت دو تا سه هفته میل کنید. همچنین می‌توانید برگ شنبلیله را در غذاهایتان ، به ویژه در سوپ و سالاداستفاده کنید.

[caption id="attachment_281" align="alignnone" width="300"] درمان کم خونی با شنبلیله[/caption]

خرما

خرما سرشار آهن و ویتامین C است که برای جذب آهن در بدن لازم است. به این منظور دو عدد خرما را در یک فنجان شیر به مدت یک شب بخیسانید. روز بعد پیش از صبحانه خرما و شیر را میل کنید. همچنین می‌توانید مقداری خرمای خشک را هر روز صبح پیش از صبحانه میل کنید و پس از آن یک فنجان شیر گرم بخورید.

کلم

برگ های کلم سبز و قرمز خام را به صورت سالاد قبل از هر وعده غذایی میل کنید. برگ های کلم دارای کلسیم و گوگرد فراوان بوده و بسیار برای کم خونی مفید است.

ریواس

حدود ۵ گرم از ریشه خشک ریواس را به صورت پودر درآورید و داخل یک لیوان آب ولرم حل کرده و با عسل شیرین کنید و خوب هم بزنید و هر روز قبل از غذا یک فنجان از آن را بنوشید.

اسفناج

همانطور که می‌دانید اسفناج سرشار از آهن، اسید فولیک و ویتامین B۱۲ است. که به ترمیم بدن و رفع کم خونی کمک می‌کند. نصف فنجان اسفناج حدود ۳۵ درصد نیاز روزانه بدن به آهن و ۳۳ درصد نیاز به اسید فولیک را برطرف می‌کند. به این منظور می‌توانید دوبار در روز از سوپ اسفناج استفاده کنید. یا دو قاشق چایخوری عسل را در یک لیوان آب اسفناج حل کنید و روزی یک بار میل نمایید. این درمان را به مدت یک ماه ادامه دهید.

افسنتین و درمان کم خونی٬ درمان کم خونی٬ درمان کم خونی با تره٬ درمان کم خونی با خرما٬ درمان کم خونی با طب سنتی٬ درمان کم خونی با مویز٬ علائم کم خونی٬ کمبود آهن٬ گزنه و درمان کم خونی

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در يکشنبه 11 آذر 1397ساعت 16:21 توسط وی پک | تعداد بازديد : 56 | |

روشهای طلایی درمان زانو درد

5 کلید طلایی برای درمان زانو درد

مفصل ها محل اتصال دو استخوان به یکدیگر هستند. مفصل زانو یکی از مهم ترین مفصل ها در بدن به شمار می آید. به علت وجود فشار بالا بر روی زانو این مفصل بشدت در معرض آسیب قرار دارد. عوامل مختلفی وجود دارند که موجب آسیب رسیدن به زانو می شوند. در ادامه قصد داریم تا شما را با 5 کلید طلایی برای درمان زانو درد آشنا کنیم.

زانو درد را ميتوان رايج ترين درد مفصلى ناميد. براى بسيارى از کسانى که زانو درد دارند ورزش توصيه ميشود.

شناکردن

شنا کردن به جز کرال پشت براى زانوها مفيد است. علاوه بر شنا ميتوان در قسمت کم عمق استخر به مدت ١٥ دقيقه در عرض راه رفت.

[caption id="attachment_269" align="alignnone" width="294"] شنا برای زانو درد[/caption]

پياده روى دراستخر

بدون وارد آمدن فشار بر مفصل زانوى مبتلا به آرتروز، عضلات اطراف زانو تقويت ميشود تا وزن اندامهای فوقانى به زانو وارد نيايد.

[caption id="attachment_270" align="alignnone" width="300"] پیاده روی در استخر[/caption]

پياده روى معمولى

پياده روى به صورت آهسته براى زانوهاى آسيب ديده فشارى وارد نمى کند.

دوچرخه سوارى

دوچرخه سوارى با سرعت يکنواخت فشار زيادى بر روى زانوها وارد نمى کند.

 

به طورکلي هرگونه فعاليتى که فشار کمى بر زانوها وارد کند و يا فعاليتهايى که در آنها به سرعت، تغيير جهت نمي دهيد، براى زانوها مشکل ساز نيستند.

زانودرد‏ یک شکایت عمده در میان بسیاری از افراد جامعه است و عوامل مختلفی در ایجاد آن دخالت دارند.
مفصل زانو از مفاصل بزرگ بدن انسان است که به علت فشارهای پیوسته و زیادی که در فعالیت‌های روزمره به آن وارد می شود،مستعد بسیاری از آسیب‌ها است.
ازطرفی بیماری‌های مختلفی این مفصل بزرگ و مهم را درگیر می کنند. زانو درد ممکن است در خود مفصل زانو و یا اطراف آن باشد.

نقش آب درمانی در زانو درد

آب درمانی یا هیدروتراپی روشی درمانی است که در فیزیوتراپی و کاردرمانی از آن استفاده می شود.
هدف از آب درمانی در درمان زانو درد کاهش درد بیمار و افزایش دامنه حرکات مفاصل و قدرت اندام با استفاده از آب است.
ورزش های داخل آب و آب درمانی با کم کردن فشار بر مفاصل بعلت غوطه ور شدن در آب جزو بهترین درمان ها بخصوص در مراحل اولیه می باشند.

 

[caption id="attachment_271" align="alignnone" width="300"] نقش آب درمانی در زانو درد[/caption]

پیاده روی در استخر٬ تاثیر آب درمانی بر زانو درد٬ درمان زانو درد٬ درمان زانو درد با آب٬ شنا برای زانو درد٬ شنا کردن

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در يکشنبه 11 آذر 1397ساعت 16:19 توسط وی پک | تعداد بازديد : 73 | |

راه های افزایش طول آلت تناسلی با طب سنتی چیست؟

راه های افزایش طول آلت آقایان با طب سنتی چیست؟

بعضی از افراد اولین فکری که برای بزرگ کردن آلت تناسلی شان، به دهنشان خطور می کند، جراحی آلت تناسلی و یا ایمپلنت آلت تناسلی است. اما بهتر است قبل از انجام هرگونه عمل جراحی، به اقدامات طبیعی و سنتی روی آورید. شما با استفاده از گیاهان دارویی و بعضی از راهکارهای ساده می توانید حجم و اندازه آلت تناسلی خود را افزایش دهید و لذت جنسی بیشتری برای خود و همسرتان به ارمغان بیاورید.

- افزایش طول آلت تناسلی با طب سنتی با قرص ال آرژینین ( L Arginine )

قرص ال آرژینین عملکردی مشابه ویاگرا در بدن را ایفا می کند و باعث تقویت عملکرد نعوظ در انسان می شود.

این ترکیب یک اسید آمینه است که در تولید پروتئین ها نقش دارد که برخی از این پروتئین ها به یک مولکول شناخته شده به نام مکمل نیتریک اکسید تبدیل می شوند.

نیتریک اکسید بخشی جدایی ناپذیر در گردش خون است، بنابراین به عملکرد بهتر رگ های خونی کمک می کند. هنگامی که جریان خون افزایش پیدا می کند، طبیعتا جریان خون در آلت تناسلی نیز افزایش می یابد، در نتیجه باعث افزایش طول و ضخامت آلت تناسلی شما می شود.

*** اگر بیماری قلبی دارید و نیتروگلیسرین مصرف می کنید، نباید ال آرژینین را مصرف کنید. زیرا مصرف همزمان این دارو باعث می شود فشار خونتان پایین بیاید. حتما با پزشک خود صحبت کنید.

 

2- گیاه کارلا (Momordica)

این گیاه فواید زیادی برای دستگاه تناسلی مردان و رفع اختلالات جنسی شان، دارد. این گیاه در طب سنتی چینی، به دلیل خاصیت ضد ویروسی و ضد باکتریایی آن، مورد استفاده قرار می گیرد. این گیاه همچنین برای بهبود ایمنی و جوانسازی ارگان های بدن که از دیابت پیشگیری می کنند، مفید است.

 

 

3- گیاه پیوراریا میریفیکا یا Butea Superba

استفاده از این گیاه یک روش موثر افزایش طول اندام تناسلی با طب سنتی ، می باشد. بومی های تایلند از این گیاه برای افزایش میل جنسی، قدرت جنسی، استقامت، نعوظ طولانی تر و سخت تر استفاده می کنند.

 

- افزایش طول اندام تناسلی با طب سنتی با قارچ کوردیسپس یا Cordyceps

این قارچ کوچک که بیشتر در تبت رشد می کند، شکلی شبیه به کرم دارد و به افراد مبتلا به ناتوانی جنسی کمک زیادی می کند. از عصاره این گیاه میتوان برای درمان اختلال نعوظ و افزایش میل جنسی استفاده کرد. اگر دچار عارضه کم تحرکی اسپرم هستید، می توانید از این گیاه به منظور افزایش تحرک اسپرم تان، کمک بگیرید.

نکته قابل توجه این است که این قارچ با تاثیر گذاشتن بر روی گردش خون، باعث ترشح تستوسترون بیشتری شده و افزایش طول اندام تناسلی را برایتان به ارمغان خواهد آورد.

 
5- کَلپ یا Bladderwrack

کَلپ یا همان Bladderwrack بیشتر در سواحل اقیانوس اطلس و آرام می روید، این گیاه غنی از منیزیم، پتاسیم، کلسیم و ید بوده و در نتیجه، به بیماران مبتلا به اختلالات تیروئید، کلسترول بالا، چاقی و کاهش خستگی کمک می کند. همچنین دارای خواص ضد باکتریایی است. مطالعات نشان می دهد که مصرف خوراکی این گیاه باعث تولید هورمون های جنسی می شود که بهبود نعوظ، سلامت جنسی و افزایش اندازه آلت تناسلی را به همراه خواهد داشت.

6- علف اپیمدیوم (Epimedium)

پزشکان و متخصصان گیاهی از این گیاه برای درمان اختلال نعوظ استفاده می کنند. هنگامی که این گیاه به همراه گیاهان داروهای دیگر، مورد استفاده قرار گیرد، به طور موثر در افزایش رشد آلت تناسلی عمل می کند.

این گیاه به طور کارآمد، می تواند اختلال نعوظ در مردان را درمان کرده و با افزایش جریان خون، به بزرگ شدن آلت تناسلی کمک می کند.

 

7- تونکات علی یا پاساک بومی با نام علمی یوریکوما لانگیفولیا (Tongkat Ali)

گیاه تونکات علی در تمام محصولاتی که برای افزایش طول اندام تناسلی با طب سنتی می خرید، وجود دارد. این گیاه که در منطقه جنوبی کشورهای آسیایی می روید، باعث بزرگ شدن آلت تناسلی می شود.

برخی از کارشناسان ادعا می کنند که گیاه تونکات علی با افزایش هورمون رشد مردانه عمل می کند اما این واقعیت از طریق تحقیق علمی اثبات نشده است.

برخی از نتایج بدست آمده ثابت کرده اند که این گیاه می تواند تولید استروژن را متوقف کند، در نتیجه این عامل ممکن است به افزایش سطح هورمون رشد مردان منجر شود. نه تنها از این گیاه به منظور افزایش طول اندام تناسلی با طب سنتی می توانید استفاده کنید، بلکه در بهبود باروری و نعوظ بهتر هم موثر است.

 

 

8- افزایش طول اندام تناسلی با طب سنتی با کُهَن‌دار یا جینکو ( Ginkgo Biloba)

از این گیاه برای تولید مکمل های آلی استفاده می شود زیرا دارای مواد طبیعی، موثر و غنی می باشد. اگر مردان برای مدتی از این گیاه استفاده کنند، می توانند به هدف خود یعنی افزایش طول اندام تناسلی با طب سنتی دست پیدا کنند. این گیاه باعث افزایش انرژی در مردان شده و میل جنسی در آنها را افزایش می دهد.

نکته: اگر به بیماری های عروقی – خونی مبتلا هستید، از این گیاه استفاده نکنید مگر زیر نظر پزشک.

9- گیاه گوزن

این گیاه برای افزایش رشد آلت تناسلی مردان بسیار موثر بوده و جریان خون بیشتری را به سمت آلت تناسلی هدایت می کند.

 

 

– گیاه خارخاسک (Tribulus Terrestris)

مواد شیمیایی فعالی به نام Protodioscin در خارخسک وجود دارد که می تواند سطح هورمون آندروژنیک و یا تستوسترون را افزایش داده و در نتیجه باعث افزایش میل جنسی گردد. این گیاه باعث افزایش اندازه آلت تناسلی می شود. اگر شما ورزش های بزرگ کننده آلت تناسلی را نیز انجام می دهید، این گیاه می تواند به ترمیم بافت های آسیب دیده نی کمک کند ضمن اینکه در روند افزایش اندازه اندام تناسلی به طور سنتی نیز کمک کننده است.

- مصرف هندوانه

هندوانه دارای خاصیت های ویژه ای است که به بزرگ شدن آلت تناسلی کمک می کند. با وجود اسید آمینه ای به نام سیترولیناست که در بدن به آرژنین تبدیل می شود، عروق خونی منقبض شده و به حجیم تر شدن آلت تناسلی تان، بیانجامد.

 

معجونی گیاهی برای افزایش طول اندام تناسلی با طب سنتی

  • 10 گرم تخم کاهو
  • 20 گرم گل کتیرا
  • 10 گرم گلنار
  • 10 گرم بلوط

طرز تهیه:

مواد بالا را پس از آسیاب کردن به خوبی بجوشانید تا محلول غلیظی بدست بیاید. روزی 3 مرتبه، مقدار کمی از این معجون را مصرف کنید.

افزایش طول اندام تناسلی با روغن های گیاهی

یکی از روغن های گیاهی که برای افزایش طول اندام تناسلی با طب سنتی مورد استفاده قرار می گیرد، روغن خراطین است. سالیان سال است که از روغن خراطین برای بزرگ کردن اندام های کوچک مثل پستان یا آلت تناسلی استفاده می شود.

مواردی که برای بزرگ کردن آنها میتوان از روغن خراطین کمک گرفت شامل:

  • سینه
  • لب
  • باسن
  • گونه ها
  • اندام تناسلی آقایان

می باشد.

معایب روغن خراطین :

  • ایجاد جوش
  • طول درمان متفاوت در افراد

مزایای این روغن:

  • پوست را شفاف می کند
  • چین و چروک را رفع می کند
  • چروک پس از زایمان را از بین می برد
  • بهبود دردهای مفصلی ، رماتیسمی و کمر درد
  • بزرگ کردن آلت تناسلی و دیگر اندام های بدن

نحوه مصرف روغن خراطین برای بزرگ کردن آلت تناسلی

  • ماساژ دادن محل مورد نظر به مدت 1 دقیقه یا گرم کردن موضع با حوله گرم
  • مالیدن روغن خراطین به محل مورد نظر و ماساز دادن به مدت 2 دقیقه
  • تکرار این مراحل دو بار در روز
  • 2 تا 3 ماه این درمان را ادامه دهید

برای استفاده تمام گیاهانی که در این مقاله ذکر شد، می توانید یا از جوشانده آن استفاده کنید و یا پودر آن را خریداری کرده و مصرف کنید. لازم به ذکر است در صورتیکه دچار بیماری خاصی مثل بیماری قلبی، فشار خون و … هستید، قبل از مصرف هر کدام از این گیاهان، با پزشک خود صحبت کنید.

 

آلت آقایان٬ افزایش اندازه آلت تناسلی با روغن خراطین٬ افزایش سایز آلت با طب سنتی٬ افزایش طول آلت٬ افزایش طول آلت آقایان٬ افزایش طول اندام تناسلی با روغن گیاهی٬ افزایش قطر آلت با طب سنتی٬ افزایش نعوظ٬ بزرگ کردن آلت تناسلی٬ تاثیر هندوانه بر افزایش سایز آلت٬ راههای افزایش طول آلت٬ روغن خراطین٬ گیاهان موثر در افزایش سایز آلت٬ گیاهان موثر در میل جنسی٬ نحوه مصرف روغن خراطین برای بزرگ کردن آلت تناسلی

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در شنبه 10 آذر 1397ساعت 22:29 توسط وی پک | تعداد بازديد : 374 | |

راه های درمان و برطرف کردن جای سوختگی با مواد طبیعی

راه های درمان و برطرف کردن جای سوختگی با مواد طبیعی

سوختگی از جمله دردناک ترین آسیب دیدگی ها است.سوختگی میزان های متفاوتی دارد که بر اساس درصد سوختگی مشخص می شود. بر اساس همین میزان راه های درمانی متفاوتی پیشنهاد می شود. از جمله راه های درمانی برای جای سوختگی استفاده از مواد طبیعی است.

با این راهکارهای خانگی به سرعت سوزش و تاول های ناشی از سوختگی درمان شده و جای آن روی پوستتان نمی ماند.

هنگامی که پوست شما با شی گرم یا شعله آتش دچار سوختگی می شود، اولین کاری که به ذهن شما می رسد راهکاری برای تسکین درد، سوزش وجلوگیری از آسیب پوستی است.

استفاده از روش های خانگی برای سوختگی مانند استفاده از سیب زمینی ، آب سرد و خمیردنان نعنایی را اغلب افراد می دانند اما جالب است بدانید که روش های موثر خانگی و طبیعی دیگری نیز وجود دارند که در درمان سوختگی تاثیرگذار بوده و در تسکین آن معجزه می کنند.

قرص ویتامین E را روی ناحیه سوخته ریخته و معجزه  آن را ببینید

ویتامین C سبب بهبودی زخم و تولید کلاژن یعنی مواد پایه برای پوست جدید می شود. ویتامین E یک آنتی اکسیدان قوی است که در ترمیم و محافظت از پوست نقش موثری ایفا می کند. برای سرعت بخشیدن به بهبود زخم های سوختگی، یک درمان خانگی و حیرت انگیز با استفاده از قرص های ویتامین  C و E وجود دارد.

در این روش خانگی و طبیعی  غذاهای حاوی ویتامین C و E یا 2 هزار میلی گرم ویتامین C وهزار واحد ویتامین E برای یک هفته بعد از سوختگی مصرف کنید. از این گذشته می توانید کپسول ویتامین E را سوراخ کرده و مایع درون آن به طور مستقیم بر روی ناحیه  سوخته بریزید. این کار در التیام زخم و جلوگیری از ایجاد اسکار پوستی بسیار مفید و موثر است.

با شیر به سرعت برق و باد سوختگی را درمان کنید

محتوای چربی و پروتئین های تشکیل دهنده شیر، در تسکین سوزش و درد سوختگی و بهبود ناحیه آسیب دیده مفید هستند.

برای تسکین و بهبودی سریع سوختگی، کافی است ناحیه ای سوخته پوست را در به مدت 15 دقیقه در شیر قرار دهید.علاوه بر این ماست پرچرب نیز در خنک کردن و آب رسانی محل سوختگی بسیار مفید است.

با این روش از شر تاول های سوختگی خلاص شوید

روغن نارگیل یک منبع غنی  ازویتامین E  مفید برای پوست بوده و حاوی اسیدهای چرب  ضد قارچ و ضد باکتری است. این روغن از بروز سوزش و عفونت در ناحیه سوخته پوست جلوگیری می کند.

اگر ناحیه سوخته پوست  تاول زده کافی است برای درمان آن مقداری آب لیمو را با روغن نارگیل ترکیب کرده و بر روی تاول های پوستی ماساژ دهید. خواص اسیدی آب لیمو کمک می کند تا این عارضه از بین رفته و زخم زودتر بهبود پیدا کند.

اسانس وانیل، آب روی آتش برای سوختگی پوست

برای سوختگی های جزئی می توانید از عصاره یا اسانس وانیل استفاده کنید. کافی است یک پد پنبه ای یا یک تکه گاز استریل را در مقداری از این اسانس فرو برده و آن را به آرامی روی ناحیه سوخته پوست قرار دهید. با تبخیر اسانس محل سوختگی خنک شده و به تدریج درد شما تسکین پیدا می کند.

سرکه دردرمان سوختگی معجزه می کند

سرکه سفید دارای اسید استیک( یک جزء از آسپرین) است که می تواند به تسکین درد، خارش و التهاب ناشی از سوختگی کمک شایانی کرده و به عنوان یک ضد عفونی کننده و قابض(موجب بسته شدن منافذ باز پوست می شود) شناخته می شود و به همین دلیل از ایجاد عفونت و التهاب در محل سوختگی جلوگیری می کند.

این ماده طبیعی در کاهش حرارت ناحیه سوخته و درنتیجه کم کردن درد و سوزش تاثیر فوق العاده خوبی می گذارد.کافی است یک پد پاکیزه پنبه ای یا تکه ای گاز استریل را در سرکه قرار داده و مستقیم روی محل سوختگی قرار دهید. به منظور تاثیر بیشتر از یک حوله نازک و تمیز خیس شده در محلول رقیق سرکه به عنوان یک کمپرس تسکین دهنده روی گاز استفاده کنید.

با عسل جای سوختگی روی پوستتان نمی ماند

عسل یک آنتی بیوتیک طبیعی است. این ماده طبیعی و مفید از عفونت و التهاب محل سوختگی پیشگیری می کند. این ماده غذایی متعادل کننده طبیعی pH بوده به همین دلیل اجازه فعالیت را به باکتری ها نمی دهد، بنابراین با استفاده  موضعی باکتری های موجود یا عفونت  روی پوست را به سرعت نابود می کند.

عسل به خنک شدن ناحیه سوخته کمک کرده و موجب از بین رفتن درد می شود. از این گذشته این ماده طبیعی در بهبود التیام زخم ایجاد شده روی پوست در اثر سوختگی بسیار موثر و مفید است.

سوختگی های وسیع را با جو درمان کنید

جو دوسر دارای خواص معجزه آسا  تسکین دهندگی و کاهش التهاب است.  به وپژه زمانی که ناحیه سوختگی در حال بهبود  بوده و احساس خارش در ناحیه مورد نظر می کنید جو به طور معجزه آسایی شما را از شر این خارش ها خلاص می کند.

برای بهبود سوختگی های وسیع باید  یک فنجان جو را به آب وان حمام اضافه کرده و به مدت 20 دقیقه در آن دراز کشیده تا خاصیت شگفت آور آن را درمان ناحیه سوخته پوست و از بین رفتن خارش ها ببنید. هوا موجب خارش پوست سوخته و خارش ناحیه مورد نظرشده اما با وجود جو در آب این عارضه کاهش پیدا می کند

علاوه بر این با اضافه کردن اندکی جوش شیرین به آب حمام می توانید از بروز التهاب و سوزش جلوگیری کنید. در صورتی که یک ناحیه کوچک از پوست دچار سوختگی شده مقار کمی از جو را به یک کاسه کوچک آب  اضافه کرده و ناحیه آسیب دیده را در آن قرار دهید.

سوزش و درد سوختگی را به سرعت فراموش کنید

یک شیمیدان فرانسوی خاصیت فوق العاده و شفابخش روغن اسطوخودوس را در سال1900 میلادی کشف کرد. او در طول یک آزمایش دستش را سوزاند و ناگهان دستش به طور اتفاق در روغن اسطوخودوس فرو رفت. این شیمیدان در این هنگام به خاصیت شفا بخشی و تسکین دهندگی این روغن در سوختگی پی برد.

برای درمان سوزش و بهبود سوختگی کافی است 1 قاشق چای خوری ازروغن خالص اسطوخودوس را به حدود 2 اونس(50 ملی لیتر) آب  اضافه کرده و ناحیه سوخته را به آرامی در آن فرو ببرید. علاوه بر این روغن درخت چای و عنبر سائل نیز برای سوختگی جزئی موثر هستند.

 

از بین رفتن جای سوختگی٬ جوش شیرین درمان سوختگی٬ درمان سوختگی٬ درمان سوختگی با روش طبیعی٬ روغن اسطخدوس برای سوختگی٬ سرکه برای درمان سوختکی٬ عسل برای درمان سوختگی٬ قرص ویتامین e برای رفع سوختگی

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در شنبه 10 آذر 1397ساعت 22:28 توسط وی پک | تعداد بازديد : 72 | |

سردردتان را با استفاده از این روغن های گیاهی درمان کنید

درمان سردرد با استفاده از روغن های گیاهی

همه ی افراد دچار سردرد می شوند، علت بروز سردردها مختلف است ممکن است استرس ناشی از کار باعث ایجاد سردرد در فرد شود. بعضی از روغن های گیاهی وجود دارند که می توانید با استفاده از آن ها سردردهای خودتان را درمان کنید. در این مقاله روغن های گیاهی که برای درمان سردرد مفید هستند را آماده کرده ایم. با ما همراه شوید.

تعدادی از مطالعات نشان می‌دهند که برخی از روغن‌های ضروری ممکن است برای درمان سر درد مفید باشند. عبارتند از:

کدام روغن‌ها در تسکین سر درد‌ها تاثیر گذارند؟

 

درمان سر درد با روغن اسطوخودوس

روغن اسطوخودوس اغلب به کاهش استرس، اضطراب، افسردگی و راحت خوابیدن کمک بسیاری می‌کند. بسیاری معتقدند که این روغن در درمان سر درد‌های شدید و میگرن‌ها می‌تواند بسیار موثر عمل کند. تحقیقاتی که در سال ۲۰۱۲ انجام شده بود، نشان می‌دادند که اسطوخودوس در درمان و کنترل سردرد‌های میگرنی بسیار موثر است، به ویژه هنگامی که استنشاق می‌شود.

درمان سردرد با روغن رزماری

روغن رزماری به طور سنتی برای درمان سر درد و بهبود گردش خون مورد استفاده قرار می‌گیرد. مطالعات کمی در دسترس هستند که به طور خاص از روغن رزماری به عنوان یک درمانگر موثر در سر درد حمایت کنند، با این حال، یک مطالعه که در سال ۲۰۰۸ انجام شده بود نشان می‌داد که روغن رزماری دارای خواص ضد التهابی و تسکین دهنده درد می‌باشد.

تحقیق دیگری که در سال ۲۰۱۳ ارائه شده بود، نشان می‌داد که روغن رزماری به کاهش درد و بی خوابی در افراد‌ی که در ترک اعتیاد هستند کمک بسیاری کرده است. این نمونه‌های تحقیقاتی نشان می‌دهند که روغن رزماری ممکن است درد‌های ناشی از سردرد را کاهش دهند. با این حال برای تایید شدن خواص آن، مطالعات بیشتری نیاز است.

درمان سر درد با روغن نعناع

سال‌های بسیاری است که از روغن نعناع، جایگزین داروهای دیگر استفاده می‌کنند. این روغن یکی از بهترین روغن‌های ضروری در درمان سر درد به شمار می‌رود. مطالعات اخیر منتشر شده در مورد روغن‌های ضروری که در سال ۲۰۱۵ انجام شده بود نشان می‌دادند که روغن نعناع اثرات شگفت انگیزی در درمان سر درد هایی که در پیشانی سر اتفاق می‌افتند، دارد. یکی ازمواد تشکیل دهنده‌ی روغن نعناع، منتول‌ها هستند. تحقیقات سال ۲۰۱۵ نشان دادند که منتول‌ها در درمان میگرن‌ها موثر هستند.

درمان سر درد با روغن بابونه

مردم به طور سنتی در هنگام استراحت و یا تفریح، چای بابونه می‌نوشند. بنابراین می‌توان گفت: روغن بابونه هم از آن مزایا مستثنی نیست. مطالعاتی که در سال ۲۰۱۲ منتشر شده بودند بیان می‌داشتند که روغن بابونه ممکن است برخی علائم اضطراب و افسردگی را بهبود ببخشد.

خواص دارویی گیاه بابونه : اغلب سر درد‌ها به دلیل استرس و اضطراب ایجاد می‌شوند، اما با استفاده از روغن بابونه می‌توانند درمان شوند. روغن بابونه دارای خواص ضد التهابی است که می‌تواند سر درد را کاهش بدهد، اما در مورد مزایای سلامتی آن، تحقیقات بیشتری لازم است.

درمان سر درد با روغن اکالیپتوس

اکالیپتوس معمولا برای کاهش التهاب و مشکلات تنفسی کاربرد‌های فراوانی دارد. افرادی که دچار سر درد‌های ناشی از مسدود بودن سینوس‌ها هستند، با استنشاق اکالیپتوس، می‌توانند علائم آن‌ها را کاهش دهند. مطالعه‌ی دیگری نشان می‌دهد که استنشاق اکالیپتوس در از بین درد و کاهش فشار خون موثر است.

نحوه‌ی استفاده از روغن‌های ضروری برای درمان سر درد

چندین روش استفاده از روغن‌های ضروری برای درمان سر درد وجود دارند که عبارتند از:

  • استفاده از روغن بر روی پیشانی: روغن‌های ضروری قبل از اینکه بر روی پوست استفاده شوند، باید کمی رقیق شوند که در این صورت باید با یک روغن حامل مانند روغن نارگیل ترکیب شوند. سپس ترکیب رامی توانید استفاده کنید.
  • استنشاق کردن: چند قطره روغن را بر روی پارچه‌ای بچکانید سپس آن را زیر بینی خود نگه دارید و نفس عمیق بکشید.
  • کمپرس سرد: با خیساندن یک حوله در آب سرد و سپس چکاندن چند قطره روغن بر آن، و سپس با گذاردن حوله بر روی پیشانی سر درد خود را تسکین دهید.
  • افزودن روغن به حمام: یکی از روش‌های آسان برای درمان سر درد‌ها، می‌تواند افزودن چند قطره روغن به حمام داغ باشد.

خطرات و ملاحظات

_ روغن‌ها به طور کلی برای استفاده ایمن هستند، اما این را به خاطر داشته باشید که قبل از مالیدن آن‌ها به پوست خود، آن‌ها را با یک روغن حامل دیگر رقیق کنید. در صورت استفاده نا درست، ممکن است باعث تحریک پوست بشوند.

_ افرادی که آلرژی دارند، ممکن است حتی به روغن‌های رقیق شده، حساست نشان بدهند. بنابراین قبل از استفاده از روغن‌ها مقدار کمی از آن را بر روی مچ دست خود تست کنید، بعد از گذشت ۴۸ ساعت اگر واکنشی وجود نداشت، پس بدانید جای نگرانی نیست و می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید.

_ افردی که دارای شرایط خاصی هستند، حتما قبل از استفاده روغن با پزشک خود مشورت کنند.

استفاده از روغن بر روی پیشانی٬ استنشاق کردن٬ درمان سردرد با روغن گیاهی٬ روغن اسطخدوس٬ روغن اکالیپتوس٬ روغن بابونه٬ روغن رزماری٬ روغن ضروری برای سردرد٬ روغن نعناع٬ کمپرس سرد

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در شنبه 10 آذر 1397ساعت 22:25 توسط وی پک | تعداد بازديد : 22 | |

از بین بردن تیرگی زیر بغل با روش های درمان خانگی

از بین بردن تیرگی زیر بغل با روش های درمان خانگی

 

بوی بد و تیرگی زیر بغل به دلیل تجمع میکروب ها و تعریق زیاد در این نواحی از مشکلات رایج افراد است.در این مقاله شما را با روش های درمان خانگی از بین بردن تیرگی و روش های سفید کردن پوست زیر بغل بیشتر آشنا می نماید. تیرگی پوست درناحیه زیر بغل را می توان با روش های خانگی آسان و بدون خطر برطرف کرد و به این ترتیب زیبایی و جوانی را به پوست هدیه داد.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ تیرگی پوست در ناحیه زیر بغل به دلیل بیماری نیست بلکه واکنش پوست به عواملی، چون کرم‌های مو بر، اصلاح مو‌های زائد با تیغ و خودتراش، تعریق بیش از حد، پوشیدن لباس‌های تنگ و از جنس مشتقات نایلون، استحمام دیرهنگام و انباشت سلول‌های مرده پوستی، استفاده بیش از حد از دئودورانت و ضد تعریق همگی می‌تواند در بروز این مشکل موثر باشند.

گاهی اوقات نیز تیرگی پوست در این ناحیه می‌تواند به دلیل نوعی بیماری به نام acanthosis nigricans باشد که در اثر آن فرد مستعد ابتلا به دیابت، چاقی، اختلال‌های هورمونی، حساسیت به دارو و حتی سرطان است.

اگر پزشک علت بیماری خاصی برای تیرگی پوست زیر بغل اعلام نکرد می‌توانید برای رفع آن از روش‌های خانگی زیر که بدون عارضه جانبی، اما با اثر گذاری مطلوب هستند استفاده کنید.

۱. سیب زمینی

املاح اسیدی ملایم موجود در سیب زمینی یک عامل سفید کننده طبیعی است. بر خلاف مواد سفید کننده شیمیایی، باعث تحریک پوست نمی‌شود.

برای این کار تکه‌ای از سیب زمینی را در زیربازوی خود و محل تیرگی قرار دهید.

روش خانگی سفید شدن و رفع تیرگی زیر بغل
همچنین می‌توانید آب سیب زمینی را با دستگاه یا رنده گرفته و آن را از صافی رد کنید و ناحیه تیرگی زیر بغل را به این محلول آغشته کنید وپس از ۱۵ الی ۲۰ دقیقه با آب ولرم شستشو دهید، انجام مداوم این کار سبب سفیدی ناحیه تیره می‌شود.

 

۲. خیار

خیار نیز مانند سیب زمینی دارای خاصیت سفید کنندگی برای کمک به روشن شدن رنگ پوست است.

یک قطعه نازک خیار را در زیر آرنج خود قرار دهید یا یک خیار را رنده کرده، ناحیه تیرگی زیر بغل را به این محلول آغشته کنید و پس از ۱۵ الی ۲۰ دقیقه با آب ولرم شستشو دهید. انجام روزانه یک یا 2 بار با این روش سبب سفیدی و درخشندگی پوست می‌شود.

روش خانگی سفید شدن و رفع تیرگی زیر بغل
روش دیگر استفاده از خیار برای سپیدی پوست به این ترتیب است که خیار را رنده کرده و از صافی عبوردهید تا آب خیار به دست آید؛ سپس با مقداری پودر ادویه زردچوبه و آب لیموترش آن را مخلوط کنید. خمیر به دست آمده را در منطقه تیره پوست برای ۳۰ دقیقه قرار دهید، سپس آن را با آب بشویید. این روش نیز برای سپیدی پوست توصیه می‌شود و به سرعت پوست را درخشان می‌کند.

 

۳. لیموترش

لیموترش هم یک سفید کننده طبیعی، ضد باکتری و ضد عفونی کننده قوی است. از لیمو در درمان بسیاری از مشکلات مربوط به پوست از جمله رفع تیرگی زیر بغل استفاده می‌شود. لیموترش سبب خشکی پوست می‌شود به همین دلیل در کنار استفاده از آن برای روشن کردن پوست از کرم مرطوب کننده بدن نیز استفاده کنید.

روش خانگی سفید شدن و رفع تیرگی زیر بغل
برای حذف سلول‌های مرده پوست و روشن کردن ناحیه تیره زیر بغل، نیمی از لیموترش را برای چند دقیقه بر روی پوست قراردهید. همچنین می‌توانید آب لیمو ترش را روی پوست خود بگذارید و حدود ۱۰ دقیقه صبر کنید و سپس پوست را به طور کامل شستشو دهید.

یکی دیگر از روش‌ها این است که مقداری ادویه زردچوبه، عسل یا ماست ساده را با آب لیموترش مخلوط کنید و ناحیه تیره زیر بغل را به آن آغشته کنید. پس از ۱۰ دقیقه پوست را با آب ولرم شستشو دهید، انجام مداوم این کار سبب زیبایی و سفیدی پوست می‌شود.

۴. نوشابه سیاه

ازنوشابه نیز می‌توانید مانند اسکراب برای از بین بردن تیرگی ناحیه زیر بغل استفاده کنید. نوشابه همچنین سبب از بین بردن سلول‌های مرده و نیز بستن منافذ باز پوستی می‌شود و به سلامت آن کمک می‌کند.

روش خانگی سفید شدن و رفع تیرگی زیر بغل
برای استفاده از نوشابه آن را با مقداری آب رقیق کنید و و ناحیه تیره زیر بغل را به آن آغشته کنید. پس از ۱۰ دقیقه پوست را با آب ولرم شستشو دهید، انجام مداوم این کار سبب زیبایی، سپیدی و از بین رفتن بوی تعریق پوست می‌شود.

 

۵. پوست پرتقال

پوسته پرتقال نیز می‌تواند برای روشن کردن پوست زیر بغل مورد استفاده قرار گیرد. برای استفاده از این روش مقداری پرتقال تمیز و شسته را پوست گرفته در مقابل نور خورشید چند روز قراردهید تا کاملاً خشک شوند. سپس آن را به صورت پودر خشک درآورید.

روش خانگی سفید شدن و رفع تیرگی زیر بغلمخلوط 2 قاشق چای خوری پودر پرتقال پودر شده را با آب تهیه کنید و ناحیه تیره زیر بغل را به آن آغشته کنید. پس از ۱۰ الی ۱۵ دقیقه پوست را با آب ولرم شستشو دهید، انجام مداوم این کار سبب زیبایی و سپیدی پوست می‌شود.‌

می‌توانید درصورت دلخواه مقداری عصاره گیاه اسطوخدوس نیز به مخلوط آب و پودر پرتقال اضافه کنید تا مانند دئودورانت پوستتان خوشبو شود.

 

۶. روغن نارگیل

روغن نارگیل هم یکی دیگر از گزینه‌های خوب برای روشن کردن ناحیه زیر بغل است. روغن نارگیل حاوی ویتامین E است که می‌تواند سبب روشن شن پوست شود. افزون بر این، روغن نارگیل مانند یک دئودورانت موثر طبیعی عمل و پوست را خوشبو می‌کند.

برای این کار ناحیه زیر بغل را به مقداری روغن نارگیل اصیل آغشته کنید و به خوبی پوست را ماساژ دهید. برای مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه صبر کنید و سپس بدن را با آب ولرم و صابون ملایم شستشو دهید.

روش خانگی سفید شدن و رفع تیرگی زیر بغل:

از دیگر روش‌ها برای سفید کردن ناحیه زیر بغل استفاده از مخلوط شیر و ماست، آرد برنج و سرکه است که همگی می‌توانند مشابه روش‌های بالا سبب سفیدی و درخشندگی پوست شوند.

متخصصان زیبایی به افراد توصیه می‌کنند با شوینده‌های ملایم بدن خود را شستشو دهند، از لیف‌های نرم و بهداشتی استفاده کنند، دربازه‌های زمانی کوتاه و با مصرف میزان آب استاندارد استحمام کنند و لباس‌های راحت و سبک بپوشند تا کمتر دچار تیرگی پوست زیر بغل شوند.

پوست پرتقال برای تیرگی زیر بغل٬ تیرگی زیر بغل٬ درمان خانگی تیرگی زیر بغل٬ لیمو ترش برای تیرگی زیر بغل

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در شنبه 10 آذر 1397ساعت 22:21 توسط وی پک | تعداد بازديد : 58 | |

عادت ماهیانه و روشهای کاهش درد آن از دیدگاه طب سنتی

عادت ماهیانه از دیدگاه طب سنتی

«طب سنتی باور دارد عادت ماهانه یکی از راه هایی است که به دفع مواد زاید بدن کمک می کند. مزاج خانم ها نسبت به آقایان سردتر و با رطوبت تر است، درنتیجه به نسبت آقایان هضم، جذب و دفع خوبی ندارند و به همین دلیل خدا عادت ماهانه را در خانم ها قرار داده است. البته طب جدید باور دارد علت عادت ماهانه دفع برخی سلول هاست. عادت ماهانه در طب سنتی بسیار مهم است و همان طور که می دانید، خانم ها با به تاخیر افتادن عادت ماهانه حال بدی را تجربه و احساس سنگینی می کنند. حتی ممکن است خانمی با تاخیر عادت ماهانه دچار مشکلاتی شود که با شروع عادت ماهانه این مشکلات حل می شوند.»

6 عامل تاثیرگذار در عادت ماهانه

طب سنتی توجه به 6 مورد را برای سلامت عمومی بدن ضروری می داند و معتقد است توجه به آنها می تواند تاثیر زیادی در سلامت عادت ماهانه خانم ها هم داشته باشد. از طرفی به هم خوردن تعادل این 6 مورد سلامت بدن را به خطر می اندازد. این 6 مورد عبارتند از:
1- آب و هوا: می تواند بر کل سیستم بدن تاثیر بگذارد.
2-  خوردنی ها و آشامیدنی ها: هر خوراکی ای که میل می کنیم می تواند بر سیستم بدن ما تاثیر بگذارد و باعث بروز بیماری یا حفظ سلامت مان شود.
3-  احتباس و استفراغ: البته احتباس به معنای امروزی نیست و مفهومش هر ماده ای است که با باقی ماندن در بدن، تعادل را به هم می زند و باعث بیماری می شود و برای حفظ سلامت باید از بدن خارج شود. از جمله موادی که باید از بدن خارج شوند می توان مدفوع، ادرار و تعریق را نام برد که به هم خوردن تعادل هریک مساوی با بیماری است. استفراغ نیز به این معناست که خروج بیش از اندازه برخی مواد مانند خون باعث بروز بیماری می شود.
4- اعراض نفسانی: استرس ها و هیجانات می توانند روی سیستم بدن تاثیر بگذارند و باعث بیماری شوند. همه حکمای طب سنتی عقیده دارند این مورد بیش از دیگر موارد مخرب است و بدن را بیمار می کند. استرس ها حتی می توانند از علل مهم بروز بیماری های صعب العلاج نیز باشند.
5- حرکت و سکون: هر حرکتی که بدن داشته باشد روی سلامت بدن تاثیر می گذارد. طب سنتی به ورزش اهمیت زیادی داده و باور دارد ورزش یکی از راه هایی است که می تواند باعث دفع مواد زاید در بدن و تسهیل فرایند عادت ماهانه شود. در قرن اخیرسکون یکی از دلایل مهم بیماری است.کم تحرکی یا بی تحرکی باعث بیمار یهایی مانند سندرم متابولیک، دیابت و فشارخون- عامل بیشتر سکته ها- می شود.
6-  خواب و بیداری: روی تعادل بدن تاثیر می گذارد، این روزها بسیاری از افراد به دلیل استفاده از شبکه های اجتماعی یا به دلایل دیگر تا پاسی از شب بیدار می مانند و به تبع آن روزها می خوابند. این شیوه زندگی که متاسفانه رایج شده، بسیار برای سلامت مضر است.
در ادامه توضیح بیشتری درباره هریک از این موارد می دهیم.

آب و هوا عامل مهمی در سلامت عادت ماهانه

«گروهی از بیماری ها بیشتر در هوای خشک بروز می کنند و گروه دیگر در هوای سرد یا گرم. حتی بادها نیز می توانند بر بروز بیماری تاثیر بگذارند. در این دوران مساله مهم آلودگی هواست که می تواند بر سلامت عادت ماهانه و عمومی تاثیر بگذارد. برخی بیماری ها هم در فصول خاص بیشتر می شوند. آب و هوا روی عادت ماهانه تاثیر می گذارد و به طور کلی در هوای گرم دختران زودتر بالغ می شوند. آب و هوا بحث گسترده ای دارد، درست است که ما نمی توانیم روی آب و هوا تاثیر زیادی بگذاریم اما باید بدانیم آب و هوا تاثیر زیادی بر سلامت بدن دارد و نباید از تاثیر آن بر بروز بیماری ها غافل شویم.»

توصیه ها و پرهیزهای غذایی در عادت ماهانه

«در زمان عادت ماهانه خون از بدن خارج می شود و خون از دیدگاه طب سنتی مزاج گرم و تر دارد. خروج این ماده گرم و تر باعث سردی بدن می شود. به همین دلیل بهتر است در زمان عادت ماهانه از مواد غذایی که طبع سرد دارند، کمتر استفاده کنید. ترشی جات جزو مواد سرد محسوب می شوند که مناسب دوران عادت ماهانه نیستند. در این دوران باید سعی کنید از مواد غذایی گرم، خون ساز و انرژی زا بیشتر استفاده کنید تا احساس بهتری داشته باشید. رعایت این اصول ساده به خصوص زمانی که امتحان دارید یا احساس ضعف دارید، کمک زیادی به بهبود حال عمومی می کند. از دیگر مواد مفید برای این دوران می توان به مغزهایی مانند بادام و پسته اشاره کرد. شیره انگور هم مناسب است. دمنوش هایی مانند بابونه، زنجبیل، پونه و آویشن هم در این دوران می توانند مفید باشند. این دمنوش های گرمی بخش، درد را کاهش می دهند.»

آیا مصرف دمنوش ها محدودیت دارد؟

«بهتر است روی این مساله تاکید کنیم که طب سنتی «بیماری» را درمان نمی کند و وظیفه اش «درمان بیمار»  است. ما هر دمنوش و دارویی را با توجه به مزاج شخص تجویز می کنیم. این روزها استفاده از زنجبیل یا برخی دمنوش های گیاهی بسیار رایج شده، در حالی که اگر کسی مزاج بسیار گرمی داشته باشد، نباید از زنجبیل استفاده کند. از این رو، شاید درست نباشد یک نسخه خاص برای همه افراد توصیه کنیم. ما نمی توانیم فرمول کلی برای همه بپیچیم. باید در مورد هر مطلبی که در هر جایی می خوانیم یا می شنویم این نکته را به خاطر داشته باشیم که توصیه های طب سنتی بر اساس مزاج هر فرد است و ممکن است نسخه ای که برای دیگری درمان است، برای شخص دیگری مفید نباشد. البته توصیه های عمومی خوراکی مانند استفاده از مغزها یا مصرف نکردن برخی مواد غذایی مانند ترشی ها یا میوه هایی مانند خیار برای بیشتر افراد در دوران عادت ماهانه مفید است.»


 
توصیه مادربزرگ ها را گوش کنید و روی زمین سرد ننشینید
«نشستن روی مکان های سرد، چه در دوران عادت ماهانه و چه در زمان های دیگر مضر است. ننشستن روی سنگ ها و محل های سرد از نکاتی است که همه دختران باید رعایت کنند. حتی استفاده از آب سرد هم توصیه نمی شود. حکمای قدیم بسیار تاکید می کردند استفاده از آب سرد در زمان طهارت یا در زمان عادت ماهانه کار درستی نیست و باعث سردی می شود. برخی دختران به علت وسواس و برای پاکیزگی مرتب خودشان را با آب سرد می شویند که این کار باعث سردی بدن و رحم می شود و ممکن است باعث بروز بیماری شود. حتی بهتر است چند روز ابتدای عادت ماهانه دوش نگیرید یا اگر تصمیم به دوش گرفتن دارید، در مدت کوتاه بدون اینکه روی زمین بنشینید، استحمام کنید.»
 
ارتباط یبوست با عادت ماهانه
«به نظر می رسد یکی از مهم ترین عوامل بیماری و شاید بتوان گفت سردسته بیماری هایی که این روزها اغلب افراد دچار آن می شوند، یبوست و اختلال هضم یا نفخ است. یبوست باعث می شود مواد مضر در بدن تجمع کنند. به طور کلی هر بیماری که به طب سنتی مراجعه می کند، ابتدا مشکل یبوست و گوارش او بررسی می شود. گوارش باعث هضم مواد می شود و در سلامت بدن تاثیر دارد. زمانی که هضم خوبی نداشته باشید، به این مفهوم است که مواد خوبی در بدن تولید نمی شود. بدن نمی تواند از مواد زاید تولید شده استفاده کند یا در صورت استفاده از این مواد بیمار می شود. بیماری ها هم ممکن است به صورت های مختلف بروز کنند که اختلال عادت ماهانه نیز یکی از موارد بیماری است.»
 
نقش استرس در عادت ماهانه
«استرس به تنهایی قادر است شرایطی را در بدن فرد ایجاد کند تا عادت ماهانه او مختل شود. امتحان، اسباب کشی یا هر مساله ای که استرس ایجاد می کند، ممکن است باعث شود برخی افراد عادت ماهانه نشوند. البته استرس همیشه باعث قطع خونریزی نمی شود و گاهی برعکس عمل می کند و خونریزی را افزایش می دهد. حفظ آرامش و استفاده از داروهایی که استرس را کم می کنند، در کیفیت عادت ماهانه تاثیرگذار است. حتی استرس شدید می تواند باعث یائسگی زودرس شود، مثلا ما مواردی را شاهد بودیم که مرگ عزیزان یا جدایی از همسر استرس هایی به فرد وارد می کند که باعث قطع عادت ماهانه و یائسگی زودرس می شود.»

توصیه ای برای کاهش استرس
«استفاده از گل گاوزبان در کاهش استرس مفید است و دمنوش بابونه علاوه بر کاهش درد عادت ماهانه، به کاهش استرس نیز کمک می کند. بسیاری از خانم ها قبل از عادت ماهانه دچار «پی ام اس» یا همان سندرم پیش از عادت ماهانه می شوند؛ یعنی حال عمومی شان خوب نیست و ممکن است دچار حالت هایی مانند افسردگی، استرس و کلافگی شوند که بابونه می تواند به این افراد نیز کمک کند. میوه سیب و آب آن بسیار مفرح و مناسب است. می توانید فالوده سیب تهیه و میل کنید. برای این کار سیب را رنده کنید و با توجه به مزاجتان کمی گلاب یا عرق بیدمشک یا کمی زعفران یا عرق بهارنارنج، تخم بالنگ یا تخم شربتی به آن اضافه کنید و به عنوان میان وعده بخورید. سیب برای تقویت عمومی بدن و به خصوص برای قوت بخشیدن به سیستم عصبی مفید است.»

بی تحرکی مزید بر علت می شود
«بی حرکتی باعث چاقی می شود و چاقی یکی از مهم ترین عواملی است که باعث اختلال در عادت ماهانه، بروز کیست و بیماری تخمدان پلی کیستیک می شود. از دیدگاه طب جدید و طب سنتی چربی تولید و فعالیت هورمون های مختلف مانند استروژن و پروژسترون را با اختلال روبرو می کند. چاقی در سنین بالاتر حتی می تواند باعث نازایی شود. ورزش و حرکت کردن روی سیستم هیپوتالاموس، هیپوفیز و تخمدان و کیفیت عادت ماهانه تاثیر می گذارد.»

توصیه هایی برای خواب صحیح
«مقالات و تحقیقات جدید اثبات کرده اند بهترین زمان خواب از ساعت 10 شب تا حدود 2 بعد از نیمه شب است. تعادل بدن با این برنامه ثابت باقی می ماند و تمام هورمون های سلامت با رعایت این برنامه کارشان را به درستی انجام می دهند.»

توصیه ورزشی برای بهبود عادت ماهانه
«یکی از محاسن یا شاید یکی از دشواری های طب سنتی این است که ورزش هم مخصوص هر فرد تجویز می شود. ورزش با توجه به اینکه فرد چقدر اضافه وزن و ضعف بدنی دارد یا برحسب مزاجی که دارد، توصیه می شود، مثلا افرادی که بسیار لاغر هستند، مجاز نیستند هر ورزشی را انجام دهند. به طور کلی می توان گفت 30 - 20 دقیقه پیاده روی می تواند برای عموم افراد بسیار مفید باشد. فراموش نکنید پیاده روی هم اصول خودش را دارد و باید به گونه ای باشد که روی تپش قلب تاثیر بگذارد.»

خونریزی کم یا زیاد هشدار دهنده هستند

«خونریزی زیاد یا کم، هر دو باید بررسی شوند و ممکن است نشانی از بیماری باشند. خونریزی زیاد به خصوص زمانی که باعث ضعف می شود، حتما باید درمان شود. در طب سنتی داروهای ساده ای برای خونریزی زیاد وجود دارد که شخص با استفاده از آنها بهبود می یابد و میزان خونریزی اش تعدیل می شود. بالنگ، رب به و آب هویج مواد ساده ای هستند که شخص می تواند برای درمان خونریزی زیاد از آنها استفاده کند. در شرایطی که خونریزی فرد کم یا قطع شده، بهتر است با مراجعه به پزشک بیماری را پیگیری و درمان کند.»

تکنیک های کاهش درد در طب سنتی

«باید دور سردی ها را خط بکشید و دمنوش هایی مانند بابونه، آویشن و پونه و گل گاو زبان و زیره بنوشید. برای کاهش درد می توانید در روز، 3 یا 4 بار روغن های گرم مانند روغن زنجبیل یا سیاهدانه را روی ناحیه رحم و تخمدا نها؛ یعنی زیر ناف بزنید. ورزش های سبک نیز به کاهش دردهای عادت ماهانه کمک می کنند.»

آیا طب سنتی مصرف دارو را منع می کند؟

«معتقدیم دیدگاه ما نسبت به طب سنتی نباید دچار افراط و تفریط شود. نباید به طب سنتی این گونه بنگریم که در هر بیماری معجزه می کند و از طرفی این باور که طب سنتی درمان مناسبی نیست هم نادرست است. متاسفانه دیدگاه افراطی و تفریطی هر دو باعث آسیب به طب سنتی می شوند. برخی افراطی ها معتقدند فرد نباید به هیچ عنوان داروی شیمیایی بخورد یا جراحی کند یا واکسن بزند! طب سنتی می تواند کنار طب جدید بسیار مفید باشد. مصداق آن را می توان با توجه به درد عادت ماهانه بیان کرد؛ شخصی که می تواند با دمنوش های ساده و رعایت نکات گفته شده دردش را تسکین دهد، بهتر است همین راه را پیش ببرد و از داروی شیمیایی استفاده نکند، در غیر این صورت برای بهبود حالش می تواند تحت نظر پزشک از داروهای شیمیایی هم استفاده کند.»

 

[caption id="attachment_198" align="alignnone" width="300"] تغییرات بدن در سیکل قاعدگی[/caption]

 

ارتباط یبوست با عادت ماهیانه٬ استرس و پریود٬ تکنیک های کاهش درد پریود در طب سنتی٬ توصیه ها و پرهیزهای غذایی در عادت ماهانه٬ خونریزی زیاد در پریود٬ خونریزی کم در پریود٬ روش کاهش درد پریود در طب سنتی٬ عادت ماهانه از دیدگاه طب سنتی٬ عادت ماهیانه و روشهای کاهش درد آن از دیدگاه طب سنتی٬ نقش استرس در عادت ماهانه٬ نقش تغذیه در درد پریود٬ نقش دمنوش در کاهش درد قاعدگی

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در شنبه 10 آذر 1397ساعت 22:18 توسط وی پک | تعداد بازديد : 53 | |

نقش آهن در تغذیه کودک

نقش آهن در تغذیه کودک

آهن یکی از مهم ترین مواد غذایی در رشد ذهنی و جسمی کودک است. خوردن آهن در دوره بعد از شش ماهگی به صورت قطراه بسیار ضروری می باشد و همچنین پس از آن این ماده مهم باید در غذا و برنامه غذایی کودک گنجانده شود تا کوددکمان از همه لحاظ رشد کامل داشته باشد و دچار اختلال نشود.

چرا آهن؟

آهن برای ساخت هموگلوبین لازم است که کارشان رساندن اکسیژن به خون است. کمبود آهن باعث کم خونی می‌شود. یعنی این که ارگان‌ها و عضلات، اکسیژن لازم را برای عملکردهای معمولی ندارند. مغز نوزادان و کودکان که در حال رشد است به طور مستقیم از کمبود آهن ضربه می‌بیند. پس لازم است مادران جوان تر اطلاعاتی راجع به این ماده‌ی مغذی و همچنین علائم آن داشته باشند.

علائم کمبود آهن

نوزادانی که کمبود آهن دارند رشد کمی دارند و یا این که اصلاً وزنشان اضافه نمی‌شود. پوست آن‌ها رنگ پریده‌تر از رنگ نوزادان معمولی است. نوزاد بی‌اشتها است و از خوردن یا آشامیدن امتناع می‌کند و جنب و جوشش کمتر می‌شود. در صورت کمبود آهن کودک بی‌قرار است، بدون دلیل مشخص گریه و بی تابی می‌کند.

در کودکان بزرگ‌تر کمبود این عنصر خود را با احساس خستگی، اختلال در تمرکز و ضعف عمومی نشان می‌دهد.

 

نیاز به آهن

در کودکان شیرخوار شیر مادر تا شش ماهگی آهن مورد نیاز کودک را تأمین می‌کند البته به این شرط که خودِ مادر تغذیه متعادلی داشته باشد. زمانی که کودک غذای کمکی می‌خورد لازم است که یک غذای کمکی سرشار از آهن مصرف کند تا نیازهای او تا یک سالگی تأمین شود.

نیاز روزانه کودک به آهن با توجه به سن

7 تا 12 ماهگی                 11 میلی گرم

12 تا 36 ماهگی                7 میلی گرم

4 تا 8 سالگی                  10 میلی گرم

9 تا 13 سالگی                 8 میلی گرم

آهن در مواد غذایی

دو نوع آهن وجود دارد:

به گروه اول آهن هِم یا HEME IRON گفته می‌شود که در گوشت وجود دارد و به سادگی جذب بدن می‌شود.

گروه دوم را آهن غیر هِم یا IRON  NON-HEME می‌نامند که در حبوبات، سبزیجات و غلات وجود دارد.

گوشت

در همه‌ی گوشت‌های قرمز و سفید (گوشت گاو، گوساله، گوشت بره، جگر، مرغ، بوقلمون) و ماهی‌ها، آهن وجود دارد. زمانی که کودک شروع به غذا خوردن می‌کند از این گوشت‌ها در برنامه‌ی غذایی‌اش استفاده کنید. ابتکار عمل به خرج دهید و غذاهای خوشمزه‌ای برای آن‌ها تهیه کنید.

تخم مرغ

قبل از یک سالگی به دلیل امکان ایجاد آلرژی فقط زرده‌ی تخم مرغ را به کودکان می‌دهند اما بعد از یک سالگی کودک می‌تواند تخم مرغ کامل را بخورد.

غلات

غلات کامل سرشار از آهن، نان کامل، نان غنی شده، پاستاها، برنج را انتخاب کنید. معمولاً پاستاها از غذاهای مورد علاقه کودکان محسوب می‌شود. از غلات و نان کامل نیز غافل نشوید.
در کودکان بزرگ‌تر کمبود این عنصر خود را با احساس خستگی، اختلال در تمرکز و ضعف عمومی نشان می‌دهد

حبوبات

نخود، عدس، نخود فرنگی، لوبیاها حاوی آهن هستند. در غذاهایی که برای کودکتان آماده می‌کنید حتماً از حبوبات استفاده کنید.

سبزیجات

مصرف سبزیجات برای رشد بهتر کودکان لازم است و از بین سبزیجات سبز رنگ اسفناج، بروکلی، کلم بروکسل، نخودفرنگی، لوبیا سبز سرشار از آهن هستند.

میوه های خشک

می‌توانید از میوه های خشک نیز برای تأمین آهن مورد نیاز کودکتان استفاده کنید. آلو خشک، کشمش، انجیر خشک نیز حاوی آهن هستند.

چند تذکر

نیاز به آهن در بین افراد گیاه‌خوار 1.8 برابر بیشتر است.

کودکانی که زودتر از موعد به دنیا می‌آیند از 8 ماهگی تا یک سالگی باید مکمل آهن دریافت کنند.

توجه داشته باشید که مصرف زیاد و خودسرانه‌ی مکمل آهن می‌تواند خطرناک باشد. لازم است قبل از دادن مکمل آهن به کودکان با پزشک اطفال مشورت کنید.

ویتامین C باعث جذب بهتر آهن غیر هِم می‌شود. بنابراین توصیه می‌شود برای جذب بهتر این گروه آهن، با مواد غذایی سرشار از ویتامین C مصرف شوند.

امکان دارد که کودکان، زمانی که مبتلا به ویروسی شده باشند و یا از التهاب مزمنی رنج ببرند دچار کم خونی موقتی شوند. باید بدانید که ویروس‌ها باعث می‌شود بدن کودکان قدرت خود را برای تولید هموگلوبین از دست بدهد.

 

آهن در افراد گیاه خوار٬ آهن در تخم مرغ٬ آهن در شیر مادر٬ آهن در کودکان شیرخوار٬ آهن در گوشت٬ آهن در مواد غذایی٬ علائم کمبود آهن٬ غذای حاوی آهن برای کودک٬ نقش آهن در تغذیه کودک

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در شنبه 10 آذر 1397ساعت 0:15 توسط وی پک | تعداد بازديد : 62 | |


صفحه قبل 1 ... 56 57 58 59 60 61 62 63 64 صفحه بعد